• 学院紹介
  • 施設・環境
  • 説明会・公開行事

English Day

Jr.1 students enjoyed the first "English Day" today.

Some of the students looked nervous but they had a great time communicating with each other in English.

coloring the pictures of Easter Eggs

a traditional game rolling Easter eggs

Winners got cute Easter stickers

Students who found hidden Easter eggs got a prize